Conference League

«Έμφραγμα» και αποκλεισμός για την ΑΕΛ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ. Πετυχαίνοντας γκολ στο 87ο λεπτό, η Καραμπάχ επικράτησε 1-0 των Κύπριων και τους άφησε εκτός συνέχειας στο Conference.

Πληγώθηκε στο τέλος η ΑΕΛ. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία της κυπριακής ομάδας στην Ευρώπη, καθώς γνώρισε την (εκτός έδρας) ήττα με 1-0 από την Καραμπάχ και αποκλείστηκε σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 87ο λεπτό του αγώνα ο Κάντι, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, έχοντας μπει στα μέσα του δεύτερου μέρους. Πιο επικίνδυνοι συνολικά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει 4-5 καλές φάσεις.

Ωστόσο, οι παίκτες της ΑΕΛ μπορούν να νιώθουν πικραμένοι, έχοντας φτάσει τόσο κοντά στο να διεκδικήσουν την πρόκριση στην παράταση.

Την ίδια ώρα, η Μπόντο από τη Νορβηγία επικρατούσε 2-0 της Πρίστινα με τα τέρματα του Μποτέιμ (18’, 78’) και ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα, σφραγίζοντας πρόκριση για τα playoffs. Ενδιάμεσα έχασε πέναλτι ο Πάτρικ Μπεργκ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x